• Rize İçme Suyu Arıtma Tesisi
  • Rize İçme Suyu Arıtma Tesisi
  • Arıtma Tesisi
  • Rize İçme Suyu Arıtma Tesisi
  • Rize İçme Suyu Arıtma Tesisi Kış Mevsiminde
  • Rize İçme Suyu Arıtma Tesisi
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONFERANSI YAPILDI 03 Ağustos 2017 Perşembe 11:26

Rize Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği’nin ortaklaşa hazırlamış oldukları Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansına ülke genelinden 25 ayrı kurum katıldı.

Kurumumuzun da  katıldığı  İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde 2 gün süren  konferans, ilk gün katılımcıların sunumlarıyla tamamlandı. Konferansın açılış konuşmasını Rize Belediye   Prof. Dr. Reşat Kasap yaptı.

Başkan, konuşmasında “Bu konuyla ilgili çalışmalarımızı göreve geldiğimiz ilk günden itibaren başlattık. Türkiye’de bu konudaki çalışmalarını tamamlamış kurumların içerisinde bulunmaktayız.” dedi.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş ise konuşmasında, kurallara uyulmadan yapılan çalışmaların genele yayılmadığını, çalışmalardan arzulanan faydanın yeterince alınamadığını ve sistemli ve güvenli çalışmanın verimli ve etkili olacağını belirtti.

Konferansın açılışında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Macit, konferansa destek sunan kuruluşlar olan Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Iain Anderson ve Cengiz İnşaat Rize-Artvin Havalimanı Şantiye Şefi İbrahim Ahmetoğlu konuşmalarını gerçekleştirdi.

Üç oturum halinde devam eden konferansta iş sağlığı ve güvenliği (İSG) kültürünün oluşmasında liderlik, İSG’de iletişim, iş kazaları sonrasında idari sonuçlar, iş kazaları sonrası denetim ve teftişler, İSG mevzuatı, iş kazası nedeniyle acil servise başvurular ve karşılaşılan sorunlar ve iş kazaları istatistiklerinde standardizasyon konularında katılımcılara bilgiler verildi.

Panellerin sonunda Rize Belediye Başkanı Kasap ve Vali Bektaş tarafından panelistlere günün anısına hediyeleri takdim edildi.

© 2015 RizeSu Yap-İş Birlik Başlanlığı
Tüm hakları saklıdır.

Adres: Piri çelebi Mah. Menderes Blv. No:182 Rize Belediye Hizmet Binası Kat:3 /RİZE
Telefon : 0(464) 2140523
Fax : (0464) 2140523
E-Posta : baskanlik@rizesuyapis.gov.tr