• Rize İçme Suyu Arıtma Tesisi
  • Rize İçme Suyu Arıtma Tesisi
  • Arıtma Tesisi
  • Rize İçme Suyu Arıtma Tesisi
  • Rize İçme Suyu Arıtma Tesisi Kış Mevsiminde
  • Rize İçme Suyu Arıtma Tesisi
İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETER YARDIMCILIĞINA ATANAN ÜMİT HÜSEYİN SARI’YA VEDA GECESİ DÜZENLENDİ… 17 Haziran 2016 Cuma 09:49

Rizesu Yap-İş Birlik Başkanlığında yaklaşık 13 yıl görev yapan ve geçtiğimiz günlerde İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığına atanan Ümit Hüseyin SARI için veda programı niteliğinde iftar yemeği düzenlendi.

Rize Emniyet Müdürlüğü Sosyal Dinlenme Tesislerinde düzenlenen geceye Belediye Başkan Yardımcıları Sultan YILMAZ, Mehmet YOLDAŞ, Coşkun YEĞEN, Recep Tayyip ERDOĞAN Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Nevin HACIMUSTAFAOĞLU, Rize Belediyesinden çok sayıda Birim Müdürü ve personel ile Rizesu Yap-iş Birlik Başkanlığı Personelleri katıldı. 

İftar Yemeği sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Sultan YILMAZ Birlik Başkanı Sayın Prof. Dr. Reşat KASAP adına hazırlanan plaketi Ümit Hüseyin SARI’ya takdim etti. 

Belediye Başkanı Mehmet YOLDAŞ plaket takdimi ardından katılımcıların almış olduğu hediyeyi de Ümit Hüseyin SARI’ya sundu.

Duygu dolu anların yaşandığı gecede kısa bir konuşma yapan Başkan Yardımcıları Ümit Hüseyin SARI’ya Birlik Başkanlığında yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde de başarılarının devamını diledi. 

Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ümit Hüseyin SARI, başarısının tüm personellerin katkıları ile meydana geldiğini ifade ederek katılımdan dolayı herkese teşekkür etti.

 

 

 

© 2015 RizeSu Yap-İş Birlik Başlanlığı
Tüm hakları saklıdır.

Adres: Piri çelebi Mah. Menderes Blv. No:182 Rize Belediye Hizmet Binası Kat:3 /RİZE
Telefon : 0(464) 2140523
Fax : (0464) 2140523
E-Posta : baskanlik@rizesuyapis.gov.tr